קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

תותים-ביסקוויטים שקדים

תותים-ביסקוויטים שקדים
עוגיות תות-שקדים יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר ממתקים, סוכר turbinado, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגיות שקדים תות, עוגיות שוקולד שקדים בטעם תות {Vegan}, ו עוגיות שקדים קינמון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה גדולה, לשלב את כל המטרה ואת קמחי מאפה חיטה מלאה עם סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים את 1 1/4 כוסות של חלב חמאה ומקפלים בזהירות את התותים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סודה לשתייהסודה לשתייה
תותיםתותים
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
חיטהחיטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
בלנדרבלנדר
קערהקערה
תנורתנור
2
באמצעות כף גלידה או כף, לגרוף את הבצק לתוך 16 תלוליות על סדיני האפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מברישים את הלחמניות עם חלב חמאה ומפזרים את הסוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
חלב-חמאהחלב-חמאה
4
אופים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך 30 עד 35 דקות, עד הלחמניות הן זהובות ומבושלות דרך; להעביר את המחבתות מלפנים לאחור מלמעלה למטה באמצע אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
תן הלחמניות להתקרר על מדף במשך 30 דקות.
6
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מורחים את השקדים בצלחת עוגה וטוסט במשך כ 8 דקות, עד הזהב. בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את הסוכר של ממתקים עם חלב חמאה, תמצית שקדים ומלח. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חלב-חמאהחלב-חמאה
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
טפטף את הלחמניות עם זיגוג, ואז למעלה עם השקדים, לחיצה כדי לעזור להם לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
זיגוגזיגוג
9
תן יבש במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)תמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים פרוסיםשקדים פרוסים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה, ועוד לצחצוחחלב חמאה, ועוד לצחצוח3(חוֹרֶף)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתותים פרוסיםתותים פרוסים2(חוֹרֶף)סוכר turbinado (נקרא גם סוכר בגלם)סוכר turbinado (נקרא גם סוכר בגלם)1stickחמאה קרה ללא מלח, בשלישיתחמאה קרה ללא מלח, בשלישית3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מאפה מחיטה מלאהקמח מאפה מחיטה מלאה