תותים בלסמיים
זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, חמאה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו תותים בלסמיים, תותים בלסמיים - רק קצת שונה!, ו תותים עם סירופ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את חצאי התותים, סוכרולוז ממתיק, וחומץ בלסמי. מבשלים עד שהתותים מחוממים דרך ומחשיך לאודם אדום.
מניחים כפות של גלידה לתוך קערות קינוח או כוסות נבלעות. כפית תותים על הגלידה ומגישים.