תותים בלסמיים עם גבינת מסקרפונה מוקצפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תותים בלסמיים עם גבינת מסקרפונה מוקצפת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 280 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תמצית vanillan, שמנת, גבינת mascarpone, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תותים בלסמיים בזיליקום & גבינת פטה מוקצפת בגריל עבור # SundaySupper, תותים מוגזים עם שמנת מוקצפת מסקרפונה, ו ריקוטה-מסקרפונה מוס עם תותים בלסמיים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ, 2 כפיות סוכר, ומיץ לימון בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים עד סירופ מצטמצם 1/4 כוס, על 3 דקות.
העברה לקערה קטנה; מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מערבבים מסקרפונה, שמנת, וניל, ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית.
להקציף עד פסגות רכות עבות טופס. מכסים ומקררים עד 4 שעות.
שלב פירות יער הנותרים 2 כפות סוכר בקערה גדולה; טפטוף עם סירופ בלסמי לזרוק להתמזג.
בואו לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מחלקים פירות יער וסירופ בין 6 גביעים. למעלה עם תערובת מסקרפונה.
* גבינת שמנת איטלקית, זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.