תותים ושכבת שמנת
תותים & שכבת שמנת הוא מנות ראשונות המגישה 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 926 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בלוק כל חמאה בצק עלים, כפית תמצית vanillan, קרם כפול סיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תותים ועוגת שכבת שמנת, פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, ו תותים ועוגת קפה שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מגלגלים את המאפה לכיכר על 30 x 30cm.
שכב על תבנית אפייה גדולה, מניחים גיליון נוסף על גבי ואופים במשך כ 20 דקות עד הזהב.
מחממים את הגריל גבוה, אבק את הבצק בנדיבות עם הדובדבן סוכר בזהירות caramelise מתחת לגריל. אבק עם שכבה נוספת של סוכר הדובדבן ולחזור לגריל כדי caramelise שוב. בעוד חם, לחתוך את עוגיות מאפה לתוך 12 מלבנים מסודרים, זמירה את הקצוות כמו שאתה הולך. אלה יכולים כעת להישמר במיכל אטום במשך יום.
חצי או רבע התותים, בהתאם לגודלם, ואז אבק עם קצת סוכר זיגוג ולהניח בצד. לפצל את תרמיל וניל לגרד את הזרעים לתוך השמנת, ואז שוט קלות עם סוכר גלגלית עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו.
כדי להרכיב, מניחים כתם של שמנת על כל צלחת, בזוויות קלות, לערום את הביסקוויטים, שמנת ותותים.