תותים עם קרח חמאה וחומץ בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תותים עם קרח חלב וחומץ בלסמי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 108 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ בלסמי בגילאי, מיץ לימון, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: תותים עם חומץ בלסמי, תותים עם חומץ בלסמי Giusti, ו תותים קלויים ברוטב יין וחומץ בלסמי.
הוראות
בקערה, להקציף 1 1/2 כפות של הסוכר עם 1/2 כף של מיץ לימון עד הסוכר הוא מומס.
לטאטא את החמאה ויוצקים לתוך צלחת אפייה רדודה; להקפיא עד המשרד, לטאטא את התערובת כל 30 דקות, על 3 שעות.
בקערה, לזרוק את התותים עם הנותרים 2 כפות סוכר 1 כף מיץ לימון.
הוסף את גרידת לימון וחומץ; תן לעמוד במשך 30 דקות. כפית את פירות יער וכל מיצים למשקפיים. באמצעות מזלג, לגרד את קרח חלב חמאה לתוך גבישים רכים וכפית על התותים.
מקשטים עם הטרגון ומגישים.