קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

תותים ענקיים עם מטבל פטל

תותים ענקיים עם מטבל פטל
תותים ענקיים עם מטבל פטל דורש בערך 2 שעות ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 84 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מגיש 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש תמצית שקדים, פטל, חלב התאדה ללא שומן ותותים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 42%, וזה די טוב. יוגורט פטל עם תותים ואוכמניות, לבבות לחם קצר פטל וגבינת שמנת פטל מטבל מרשמלו, ו תותים וגלידת פטל מזויפת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחית את הפטל בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את המחית בקערה. מערבבים ביד גבינת קוטג', גבינת ריקוטה, חלב ותמצית שקדים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים את הטבילה בקערה יפה צמרמורת במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מגישים את המטבל מוקף בתותים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-44 דולר.
קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום רובי, בהיר, בהיר, עם השתקפויות נופך אור. האף פולט ניחוחות של פירות בשלים אדומים, ואחריהם רמזים לטבק, פלפל שחור ועצים מתוקים, שהופכים מורכבים יותר עם הבגרות. בהתחלה מחייב ומלא, הטאנינים משתלבים היטב עם הרכיב הפירותי. טעם לאורך זמן, המבטא את עצמו בעומק מצוין.