תינוקות הולנדים II
הולנדית תינוקות II הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך חמאה, ביצים, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו תינוקות הולנדיים מרושעים, תינוקות הולנדים מיני תות, ו משמש-תינוקות הולנדים שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' בתוך תנור מחממים מראש ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
בקערה בינונית, להכות ביצים עם מקצף עד אור.
מוסיפים חלב ומערבבים. בהדרגה לטאטא קמח, אגוז מוסקט ומלח.
הסר מחבת מהתנור ולהפחית חום תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). ממיסים חמאה במחבת חמה כך שבתוך המחבת מצופה לחלוטין בחמאה.
יוצקים את כל הבלילה במחבת ומחזירים מחבת לתנור.
אופים עד נפוח משחימים קלות, על 12 דקות.
הסר מיד ומפזרים אבקת סוכר.