קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תינוקות הולנדים II

תינוקות הולנדים II
הולנדית תינוקות II הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך חמאה, ביצים, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו תינוקות הולנדיים מרושעים, תינוקות הולנדים מיני תות, ו משמש-תינוקות הולנדים שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' בתוך תנור מחממים מראש ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
בקערה בינונית, להכות ביצים עם מקצף עד אור.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים חלב ומערבבים. בהדרגה לטאטא קמח, אגוז מוסקט ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מחבת מהתנור ולהפחית חום תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). ממיסים חמאה במחבת חמה כך שבתוך המחבת מצופה לחלוטין בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
5
יוצקים את כל הבלילה במחבת ומחזירים מחבת לתנור.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
6
אופים עד נפוח משחימים קלות, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מיד ומפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר