המתכון בסגנון הודי תירס על קלח ברוטב בצל ויוגורט מוכן בערך 35 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. זה מנות ראשונות יש 148 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך יוגורט, תירס אוזניים על קלח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, חידקן הודי עם רוטב יוגורט מנטה, ו קציצות בגריל עם רוטב יוגורט הודי מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשבור או לחתוך כל קלח תירס לשניים.
מרכיבים שתצטרך
תירס
2
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני ותירס פאן-פריי עד חום זהוב מכל הצדדים, כ 10 דקות, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר תירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס
4
בצל דופק, שום, וג ' ינג 'ר כדי להדביק חלקה במעבד מזון; לערבב עלים קארי, זרעי כמון, אבקת צ' ילי, וסוכר. רסק בישול בשמן החם על חום בינוני-נמוך עד השמן מתחיל להפריד, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
עלי קארי
זרעי כמון
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
הסר מחבת מחום ולתת את הדבק מגניב; מערבבים ביוגורט. להחזיר תירס לרוטב יוגורט ורוטב כפית על תירס כדי לשרת.