תירס גביני
אם יש לך חמאה, בצל, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 19%. נסו תירס גביני על קלח, מטבל תירס גביני חם, ו מטבל תירס גביני חם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, לשלב את התירס, פטרוזיליה, שום, תיבול קריאולי.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד במכרז.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה והבצל; מטגנים עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים תירס וגבינת שמנת. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
הסר מהחום, צמרמורת לחלוטין לשרת קר.