תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תירס חם עם חמאת Chimichurri. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, מיץ לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 16 דקות. נסו סטייק חצאית ותירס עם צ'ימיצ' ורי, Chimichurri Quinoan וקציצות תירס, ו צ'ימיצ' ורי שרימפס וסלט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את החומץ, מיץ לימון, פטרוזיליה, אורגנו, פתיתי שום ופלפל אדום במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מיץ לימון
אורגנו
פטרוזיליה
חומץ
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מעבירים את התערובת לחתיכת גזה או מגבת מטבח ומוציאים את הנוזל העודף.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
מניחים את התערובת בקערה קטנה ומערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
להעביר את חמאת chimichurri לסדין של ניילון לעטוף ולעצב אותו לתוך יומן. לעטוף בניילון נצמד ולקרר עד שהוא התקשה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
חמאה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את התירס ומרתיחים עד שהוא רך, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס
8
לנקז ולהעביר מגש הגשה.
9
מניחים דיסק של חמאת chimichurri על כל אוזן של תירס ומגישים זרועים גבינת Cotija ו טריז סיד בצד.