תירס כבוש
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לרפרטואר שלך, תירס כבוש עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 355 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תבלין כבישה, תירס אוזניים, קינמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת זולה למדי. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 27% , המנה הזו לא כל כך אדירה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את גורי קלח תירס (כלבי תירס) , גורי קלח תירס (כלבי תירס) וקלחי תירס .
הוראות
שוטפים את התירס ומניחים בקערה גדולה עם המלח ומספיק מים לכיסוי. מקררים עד הצורך. מעקרים שתי צנצנות 1 ליטר במים רותחים למשך 5 דקות.
בסיר ציר גדול מערבבים יחד את החומץ, הסוכר ותבלין הכבישה.
מוסיפים את עלי הדפנה ומקל הקינמון. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם כדי לוודא שהסוכר נמס.
מסננים ושוטפים את התירס במים קרים.
מוסיפים לסיר עם תערובת הכבישה. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 10 דקות.
מוציאים את התירס בעזרת כף מחוררת, וממלאים את הצנצנות הסטריליות.
מוציאים את מקל הקינמון ועלי הדפנה מהנוזל וזורקים. מלאו את צנצנות התירס בתערובת החומץ עד למרחק של 1/2 אינץ' מהחלק העליון. התירס צריך להיות מכוסה לחלוטין. נגב את שולי הצנצנות במטלית נקייה. אוטמים עם מכסים וטבעות.
עבדו את הצנצנות באמבט מים חמים למשך הזמן המומלץ על ידי השלוחה המקומית באזורכם. רוב האזורים דורשים כ-10 דקות באמבט מים של 180 מעלות F (82 מעלות צלזיוס). להכניס למקרר לאחר הפתיחה.