קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

תירס כחול עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו וחמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון

תירס כחול עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו וחמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון
תירס כחול עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו תפוחי אדמה מרוסק חמאה-בייקון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 93 גרם של שומן, וסך הכל 2429 קלוריות. אם יש לך בליס תפוחי אדמה, מלח ופלפל, רוטב אנצ'ו-דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חמאה בייקון כחול תפוחי אדמה מרוסקים, חלב חמאה-גבינה כחולה ניפצה תפוחי אדמה, ו חלב חמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף בתבנית אפייה גדולה, מוסיפים חלב חמאה, פונים למעיל. מכסים ומניחים במקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מחממים 1 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת ברזל יצוק ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את העוף מן החמאה, לטפוח יבש מתבלים עם מלח ופלפל. טובלים כל חתיכת עוף בקמח וטופחים עודף. טובלים את הביצים ואז קמח תירס. לאט לאט מוסיפים את חתיכות העוף לצד העור החם למטה בקבוצות. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לגובה בינוני ומבשלים במשך 7 דקות, מסירים את הכיסוי, הופכים את העוף וממשיכים לבשל במשך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)(קיבלר)
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים על מגבות נייר ומעבירים למגש.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
טפטוף עם רוטב דבש אנצ ' ו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1
מערבבים את כל החומרים יחד עד מעורבב.
1
לשלב את כל החומרים בקערה בינונית לרסק, לא פירה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

מרכיבים

2(חוֹרֶף)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים3(חוֹרֶף)כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1קילוגרםכל העוף נחתך.כל העוף נחתך.1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבייקון מבושל, מתפוררבייקון מבושל, מתפורר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס כחול, מתובל במלח ופלפלקמח תירס כחול, מתובל במלח ופלפל4largesביצים, מעורבבות עם 2 כפות מים מתובל עם מלח ופלפלביצים, מעורבבות עם 2 כפות מים מתובל עם מלח ופלפל2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים4ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב אנצ'ו-דבשרוטב אנצ'ו-דבש4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן בוטניםשמן בוטנים907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה בליס אדום, עור על מבושלתפוחי אדמה בליס אדום, עור על מבושל4ציפורןשום קלוי, מרוסק למשחהשום קלוי, מרוסק למשחה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח רב תכליתי מתובל במלח ופלפלקמח רב תכליתי מתובל במלח ופלפל

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS