תירס כחול עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו וחמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון
תירס כחול עוף מטוגן עם דבש אנצ'ו תפוחי אדמה מרוסק חמאה-בייקון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 93 גרם של שומן, וסך הכל 2429 קלוריות. אם יש לך בליס תפוחי אדמה, מלח ופלפל, רוטב אנצ'ו-דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חמאה בייקון כחול תפוחי אדמה מרוסקים, חלב חמאה-גבינה כחולה ניפצה תפוחי אדמה, ו חלב חמאה-תפוחי אדמה מרוסקים בייקון (מתכונים דומים).
מחממים 1 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת ברזל יצוק ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את העוף מן החמאה, לטפוח יבש מתבלים עם מלח ופלפל. טובלים כל חתיכת עוף בקמח וטופחים עודף. טובלים את הביצים ואז קמח תירס. לאט לאט מוסיפים את חתיכות העוף לצד העור החם למטה בקבוצות. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לגובה בינוני ומבשלים במשך 7 דקות, מסירים את הכיסוי, הופכים את העוף וממשיכים לבשל במשך 6 עד 7 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 56 דולר לבקבוק.