קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס מוקרם איטי לבישול צ'ייב ובצל

תירס מוקרם איטי לבישול צ'ייב ובצל
תירס מוקרם של תבשילים איטיים עשוי להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 254 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם יש לך חלב, פלפל, גבינת שמנת צ'ייב ובצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בישול איטי תירס מוקרם, בישול איטי תירס מוקרם, ו בישול איטי תירס מוקרם.

הוראות

1
Place Reynolds™ Slow Cooker Liners בתוך קערת סיר 5-6 1/2-qt slow. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה, מפנה מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ניקוז על מגבות נייר. קותלי חזיר מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מערבבים תירס, פלפל, חלב, חמאה, סוכר, מלח, פלפל וחצי בייקון בבישול. מקררים את הבייקון שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 2 שעות עד 2 שעות 30 דקות.
6
מערבבים בגבינת שמנת. מבשלים על הגדרת חום גבוהה 10 דקות יותר. מערבבים היטב; מפזרים בייקון שנותר. תירס ניתן לשמור חם על חום נמוך הגדרת עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר