מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש רקטות, אבקת אפייה, מיץ ליים, וחמאה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מתכונים דומים: עגבניות מבושלות לאט, תירס תאילנדי תירס מתוק Fritters, ו סרטנים & תירס מתוק fritters.
הוראות
1
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את העגבניות, מוסיפים קמצוץ סוכר וצולים במשך כ 40 דקות. זה ירכז את כל המתיקות והטעם הטבעי שלהם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוק
3
אם באמצעות תירס טרי, לקלף את הקליפות, לחתוך את הגרעינים עם סכין, ואז לבשל במים רותחים במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
ניקוז. לנפות את הקמח ואבקת אפייה לתוך קערה, מה שהופך באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הביצים, החלמונים וחצי מהחלב. לנצח עד חלקה, ואז בהדרגה להקציף את החלב והחמאה הנותרים. מקפלים את התירס, בצל אביב, צ ' ילי, מיץ ליים, פטה ועשבי תיבול. העונה, בהתחשב בפטה היא קצת מלוחה.
מחממים ושמן קל מחבת כבדה המבוססת על טיגון. זרוק 2-3 כפות ערמות של התערובת לתוך המחבת ומטגנים על חום בינוני במשך כ 3 דקות בכל צד, או עד חום זהוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
העברה לתנור וחזור עם הבלילה הנותרת עושה על 1
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הם ישמרו היטב ככה במשך כמה שעות, אם אתה רוצה לעשות אותם קדימה.