קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

תירס מתוק שמנמן, האדוק ומרק תפוחי אדמה

תירס מתוק שמנמן, האדוק ומרק תפוחי אדמה
המתכון גושי תירס, האדוק & מרק תפוחי אדמה יכול להתבצע בעוד כ-35 דקות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 118 אוהדים. אם יש לכם האדוק, תירס מתוק, בייקון פסים rashersוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו דג מעושן ומרק תירס מתוק עם לחם שום herby, מרק תפוחי אדמה וקמח תירס, ו האדוק ומרק תפוחי אדמה.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול. מטגנים את הבצל והבייקון במשך 5 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומבשלים עוד 2 דקות, ואז יוצקים את המניה ומבשלים במשך 8 דקות או עד תפוחי האדמה הם פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את גרעיני התירס ואת האדוק מעושן. מבשלים עוד 3 דקות ואז מוסיפים את השמנת הכפולה וכמה פלפל שחור. לטעום לפני שאתה מוסיף כל מלח, ואז לערבב דרך פטרוזיליה קצוצה. מצקת לתוך קערות ומגישים עם לחם פריך אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
האדוק מעושןהאדוק מעושן
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גרעינים תירסגרעינים תירס
לחם פריךלחם פריך
קרם כפולקרם כפול
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.