תירס מתוק שמנמן, האדוק ומרק תפוחי אדמה
המתכון גושי תירס, האדוק & מרק תפוחי אדמה יכול להתבצע בעוד כ-35 דקות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 118 אוהדים. אם יש לכם האדוק, תירס מתוק, בייקון פסים rashersוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו דג מעושן ומרק תירס מתוק עם לחם שום herby, מרק תפוחי אדמה וקמח תירס, ו האדוק ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול. מטגנים את הבצל והבייקון במשך 5 דקות עד רך.
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומבשלים עוד 2 דקות, ואז יוצקים את המניה ומבשלים במשך 8 דקות או עד תפוחי האדמה הם פשוט רך.
מוסיף את גרעיני התירס ואת האדוק מעושן. מבשלים עוד 3 דקות ואז מוסיפים את השמנת הכפולה וכמה פלפל שחור. לטעום לפני שאתה מוסיף כל מלח, ואז לערבב דרך פטרוזיליה קצוצה. מצקת לתוך קערות ומגישים עם לחם פריך אם אתה רוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.