קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות33
מגזין

תירס קרמל בוטנים חריף

תירס קרמל בוטנים חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל תירס קרמל בוטנים פיקנטי. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 103 אוהדים. אם יש לכם מלח גס כשר, סוכר חום, קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו תירס קרמל בוטנים, תירס קרמל מתוק מתובל, ו חמאת בוטנים קרמל תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבוטנים, מחממים תנור ל 350ºF. תבנית אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים בוטנים, סירופ תירס, סוכר, מלח, אבקת צ ' ילי, וקיין בקערה בינונית. לזרוק עד בוטנים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שום מולבןשום מולבן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים בוטנים לסדין אפייה ואופים, ערבוב מדי פעם, עד אגוזים סביב קצוות המחבת מתחילים להחשיך, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אפשר לאגוזים להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה. הם יישארו יחד, כמעט כמו פריכים. לשבור אגוזים לחתיכות בגודל ביס. בוטנים חריפים יכול להיות מורכב עד שבוע מראש.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
כדי להפוך את תירס קרמל, מחממים את התנור ל 200ºF. תבנית אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים פופקורן ובוטנים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בסיר בינוני, לשלב חמאה, סוכר חום, סירופ תירס, ומלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני-נמוך, מדחום ממתקים קליפ לצד מחבת, ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 238ºF. מיד להסיר מחבת מחום ומערבבים סודה לשתיה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים קרמל חם על פופקורן ובוטנים. לזרוק עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שום מולבןשום מולבן
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
9
מעבירים את תערובת הפופקורן לסדין אפייה ואופים 40 דקות, ערבוב פעם באמצע. תירס קרמל ישמור במשך 2 עד 3 שבועות, מאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות1-1/4 כוסות חתיכות ריס, מחולקות
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה