תירס שמנת בגריל עם פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תירס שמנת בגריל עם פרמזן. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חלב, קמח, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. נסו תירס בגריל שום פרמזן, תירס בגריל בזיליקום פרמזן, ו תירס פרמזן שום בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
גריל התירס עד מכרז, הופך כל 5 עד 6 דקות, על 15 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הגרעינים.
במחבת בינונית, מחממים את החמאה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את התירס ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הקרם. מבשלים עד שהתערובת מתעבה, 2 עד 3 דקות.
מניחים חצי מהתערובת במעבד מזון. להתמזג עד חלקה.
יוצקים את תערובת מחית בחזרה למחבת ומוסיפים את החלב, הגבינה והפטרוזיליה. מבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.