תמנון ברוטב עגבניות
תמנון ברוטב עגבניות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עלי נענע, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט תמנון חרוך עם רוטב מנדרינה, צדפות בגריל ותמנון, סלט תפוחי אדמה ורוטב תרד, ו ארוחת ערב הלילה: Bucatini עם רוטב תמנון התינוק הפיקנטי של ריטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התמנון לתוך סיר גדול וממלאים עם מספיק מים מלוחים קלות כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים מעל חום בינוני עד התמנון הוא אטום, על 15 דקות.
מסננים ולאפשר להתקרר מעט; לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, השום, עלי נענע, אבקת קארי ותבלינים מעורבים; מבשלים ומערבבים עד הבצל רך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבבים את חתיכות התמנון, יין, גרידת לימון גרידת תפוזים. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות כדי למזג את הטעמים, ולאחר מכן מערבבים את העגבניות, רסק עגבניות, אפונה, תפוחי אדמה, זיתים ועלי דפנה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד תפוחי אדמה ותמנון הם מכרז, על 45 דקות.