תענוג שפמנון פריך
תענוג שפמנון פריך הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. במנה עיקרית זו יש 1341 קלוריות, 100 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לך פסטה אורזו, מלח, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. תענוג שפמנון פריך, קציץ חזיר פריך, ו סנאפר אדום פריך דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור (375 F, 200 C).
חותכים עגבניות לחתיכות קטנות.
מוסיפים פסטה אורזו, סוכר, עלי עשב קצוצים, מים ומלח לפי הטעם.
מערבבים היטב.שים פילה דגים על המיטה הזאת של עגבניות ופסטה אורזו.
לטפטף את מיץ הסיד על דגמערבבים ותערובת. מלח פילה דגים לפי הטעם.
מערבבים פירורי לחם, פרמזן ושמן זית בקערה קטנה.
מפזרים תערובת זו על פילה דגים.מכניסים לתנור ואופים במשך 20 דקות עד מבושל וקרום הוא חום קל.להוציא ולהגיש עם סלט ירוק.הערה: אתה יכול להחליף את פילה שפמנון על ידי פילה דגים טריים או קפואים אחרים. תבחר את הדג שאתה הכי אוהב.הערה: פסטה orzo אינה מבושלת מראש במתכון זה. אני אוהב את זה ככה, כי הפסטה תישאר יותר "אל דנטה".
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.