תערובת איטלקית ללא גלוטן Chex®
תערובת איטלקית Chex® ללא גלוטן עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 71 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אבקת שום, פופקורן במיקרוגל בטעם חמאה, אגוזים סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו תערובת איטלקית ללא גלוטן Chex® , ללא גלוטן רך & Chewy חמאת שקדים גרנולה בר בתוספת ללא גלוטן שיבולת שועל Chex בגידה, ו תערובת ללא גלוטן ולנטיין צ'קס® (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 ° F. בקערה גדולה, מערבבים דגנים ואגוזי סויה.
בקערה קטנה, מערבבים שמן, חומץ, אבקת שום ותבלינים איטלקיים.
יוצקים על תערובת דגנים, ערבוב מעיל. מערבבים פופקורן עד מעורבב היטב.
מורחים במחבת צלייה גדולה ungreased.
אופים חשפו 15 דקות. מערבבים בגבינה עד מעורבב היטב.
אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד תערובת קלוי.
מורחים על נייר שעווה כדי להתקרר, כ -10 דקות. (דגני בוקר יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.) לאחסן במיכל אטום.