תערובת ירקות קלויה באביב
תערובת ירקות קלוי האביב הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זה מושלם עבור אביב. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו חקלאים שוק האביב תערובת ירקות עם שרימפס פראי, תערובת ירקות קלויה, ו תערובת ירקות באביב קלוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים תנור ל 204°. קו תבנית אפייה רדודה עם רדיד אלומיניום.
חותכים שעועית ירוקה לשניים.
מורחים על מחבת מוכנה יחד עם גזר, בצל, פלפלים וזרעי קורנית.
לטאטא שום, שמן זית, בזיליקום, פפריקה, מלח ופלפל יחד בקערה קטנה.
יוצקים תערובת על ירקות וזורקים את המעיל באופן שווה. צלי במשך 20 דקות. באמצעות מרית רחבה, להפוך ירקות. צולים עד למכרז, 15 עד 25 דקות יותר.