קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

תערובת נסיכה צ'קס משובצת יהלומים

תערובת נסיכה צ'קס משובצת יהלומים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Jeweled הנסיכה צ' קס לערבב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דגני בוקר, נצנצים אכילים וורודים, שבבי אפיית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קוסקוס משובץ יהלומים, עוגיות משובצות יהלומים, ו טביעות אצבע משולבות משובצות.

הוראות

1
גיליון עוגיות קו עם נייר או נייר שעווה. בקערה גדולה, מניחים דגנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
בקערה בינונית למיקרוגל, מיקרוגל לבן שבבי אפיית וניל שנחשפו על גבוה על 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות, עד שבבי ניתן לערבב חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים על דגנים בקערה; לזרוק מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תערובת מורחת בשכבה אחת על גיליון עוגיות. מיד מפזרים נצנצים אכילים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בואו לעמוד עד סט, כ -20 דקות. בעדינות לשבור את התערובת. לאחסן במיכל אטום.