תפוח, אגס, חבושים גאלט הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. סעו לחנות וקחו קמח לא מזוהם, מלח כשר, טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Crostata אגס, תפוח, חבוש, תפוח, אגס חבוש חום בטי, ו Galette אגס תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרום, לשים את הקמח והמלח במעבד מזון דופק כמה פעמים לערבב. פזר את החמאה על החלק העליון ואת הדופק עד החמאה היא חתיכות בגודל אפונה. לשבור את גבינת שמנת לתוך 3 או 4 חתיכות ולהוסיף למעבד המזון. דופק עד חמאה וגבינת שמנת הם חתיכות המשתנות בגודל פתיתי שיבולת שועל לאפונה. עם המנוע פועל, לאט לטפטף במי הקרח, קצת בכל פעם, הוספת רק מספיק עבור הבצק להחזיק יחד כאשר אתה צובט גוש בין האצבעות. תקשיב לקול של המנוע להעמיק, רמז הבצק מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פתיתי שיבולת שועל
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
להעביר את הבצק למשטח עבודה מקורנת קלות ללוש בקצרה רק כדי להביא אותו יחד לכדור. לשטח אותו לתוך דיסק, לעטוף בסרט פלסטיק, להכניס למקרר במשך לפחות 45 דקות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
חותכים את התפוח והאגס לקוביות 1/2 אינץ בערך. לגרר בגסות את חבושים על החורים הגדולים של פומפיה תיבת. שים את כל הפירות לתוך קערה, מפזרים את הסוכר החום, קמח, מיץ לימון, וניל, ומלח, ולזרוק את המעיל באופן שווה.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את החמאה באופן שווה לתוך הפרי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
5
מחממים את התנור ל 191°, עם מתלה בשליש התחתון. הפוך תבנית אפייה בגודל 17 על 12 אינץ ' הפוכה וכסה את התחתית בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את דיסק הבצק בין 2 יריעות של סרט פלסטיק מקומח קלות להתגלגל לתוך מעגל 14 אינץ'. לקלף את הסדין העליון של סרט פלסטיק. אם העיגול הוא לא אחיד, לקצץ את קצה הבצק עם גלגל פיצה או מזמרה במטבח. לאחר מכן, באמצעות הסדין התחתון, להעיף את עיגול הבצק על הקלף. (זה יהיה לתלות על הקצוות של המחבת.) לקלף בזהירות את הסדין השני של סרט פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מסדרים את המילוי באופן שווה על הבצק, משאירים גבול 2 אינץ ' סביב הקצוות. שימוש בקלף כסיוע, לקפל את הגבול מעל הפרי, תוחב וקפל את המאפה כדי להתאים בנוחות על הפרי כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
כדי לסיים, מברשת את השפה מאפה עם חצי וחצי ומפזרים את הסוכר turbinado באופן שווה על המאפה ואת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
9
אופים עד הפרי הוא רך כאשר פירסינג עם סכין ואת הבצק הוא זהב, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
10
תן לגלט להתקרר על המחבת במשך 15 דקות, ואז להחליק את הקלף עם גאלט על מתלה תיל כדי לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
ממיסים את שימורי משמש בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מערבבים במשקה, ואז עוברים דרך מסננת משובחת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מברישים את הזיגוג על הפרי החם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכן
13
מגישים את galette חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.
14
מקררים שאריות גאלט, מכוסה היטב, עד 3 ימים.
15
מחממים על תבנית אפייה בתנור 375°f שחומם מראש במשך כ -10 דקות כדי לפרוס את הקרום לפני ההגשה.