קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים

תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים
יוקון זהב תפוחי אדמה ופטריות בר Gratin נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 389 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, קצפת כבדה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח אדמה זהב יוקון ופטריות בר מוקרמים, פטריות בר-Yukon Gold Hash, ו פטריות בר-Yukon Gold Hash.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. להמס חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים פטריות וsauté עד חום ורך, על 6 דקות. בנדיבות חמאה 11x7x2 אינץ ' תבנית אפייה. לקלף ולחתוך תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. מסדרים 2 שכבות של תפוחי אדמה בצלחת מוכנה. כפית 1/3 של פטריות על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. חזור 2 פעמים נוספות עם תפוחי אדמה, פטריות, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
יוצקים שמנת על תפוחי אדמה. מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.) לחשוף ולהמשיך לאפות עד חום זהוב ולהגדיר, על 20 דקות יותר (30 דקות אם טמפרטורת החדר).
6
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.