קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

תפוח אדמה לבבי, סלט ביצים ואפטינה

תפוח אדמה לבבי, סלט ביצים ואפטינה
תפוח אדמה לבבי, ביצה & סלט אפטינה נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה עיקרית. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. אם יש לך שמן זית, בצל אביב, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סלט מקרוני ביצה מתובל, כריך סלט ביצים בריא, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים במשך 15-20 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מרתיחים את הביצים במשך 7 דקות, ולאחר מכן לרענן במים קרים לפני קילוף הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
מטגנים את הפטריות במשך כמה דקות בהתזה של שמן זית עד למכרז. אני אוהב לתבל את הפטריות שלי עם פלפל שחור כשהם מבשלים. הם באמת סופגים את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מסננים את תפוחי האדמה ברגע שהם מבושלים ומכניסים לקערה גדולה עם בצל האביב, עגבניות מיובשות ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
בצל אביבבצל אביב
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא את מרכיבי הרוטב (שמן זית, חומץ, חרדל ופלפל שחור) ומעייל את הסלט בו.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להתפורר אפטינה על הסלט, ולאחר מכן העליון עם חצאים.
7
תהנה