תפוח גאלט עם כתום
תפוח גאלט עם כתום עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחים בטעם זהוב גס, דבש, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Rhubarb & כתום גאלט Frangipane, אפל גאלט, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מוסיפים סוכר; מערבבים עד התערובת הופכת זהב עמוק, על 8 דקות. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית קליפת תפוז. מערבבים 1 דקה.
הוסף תפוחים. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל עד התערובת עבה, זהוב מופחת 2 1/4 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, כ 40 דקות.
מערבבים בדבש. מגניב לטמפרטורת החדר. להשליך שעועית וניל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
העבר את הקרום למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. עיטור הבצק מעל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang ובלחץ, ויוצרים צדדים בעובי כפול.
מרדדים דיסק הבצק השני על משטח משוריין לסיבוב 12 אינץ'.
חתוך לארבע עשרה רצועות ברוחב 3/4 אינץ'. סדר שבע רצועות באלכסון על גבי מילוי, זמירה קצוות של רצועות בשולי מחבת טארט. יצירת סריג על ידי הצבת שבע רצועות בצק באלכסון על גבי שבע רצועות ראשונות; קצוות קצוות של רצועות על קצוות מחבת טארט.
מברשת סריג עם זיגוג ביצה.
אופים גאלט עד הקרום הוא זהוב, על 55 דקות. מגניב על המדף.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.