תפוח, גבינת עיזים, ועוגות דבש
תפוח, גבינת עיזים, ועוגות דבש הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 910 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח גס וכשר, בצק עלים, תפוחי גלאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוח, גבינת עיזים, ועוגות דבש, טארטלי גבינה תפוחים ועזים עם טימין דבש, ו הלוחש למצנן: תפוח, גבינת עיזים ועוגות דבש (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 גליונות אפייה עם נייר קלף.
מרדדים כל גיליון בצק עלים על משטח מקומח קלות לכיכר 11 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות בקוטר 5 אינץ ' או קערה, לחתוך 4 סיבובים מכל גיליון מאפה, ויוצרים 16 סיבובים בסך הכל. מחלקים 8 סיבובים מאפה בין גיליונות אפייה מוכנים; פירס סיבובים בכל רחבי עם מזלג. באמצעות 3 1/2 אינץ 'קוטר עוגייה או קערה, לחתוך את סיבובים קטנים יותר ממרכז 8 סיבובים הנותרים (מילואים 3 1/2 אינץ 'סיבובים לשימוש אחר), ויצרו שמונה טבעות בקוטר 5 אינץ'.
מברשת חיצונית 1 אינץ קצוות של 5 אינץ ' סיבובים על דפי אפייה עם ביצה מוכה; העליון כל אחד עם 1 טבעת מאפה. להקפיא לפחות 30 דקות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא. אל תפשיר לפני שתמשיך.
מערבבים גבינה, מיץ לימון, ומלח בקערה; להפיץ תערובת בתוך טבעות על כדורי מאפה קפואים. חתיכות תפוח חופפות על גבי גבינה.
מערבבים חמאה ודבש 1/4 כוס בקערה קטנה; מברשת על תפוחים.
אופים עד תפוחים רכים מאפה זהוב, על 35 דקות.
טפטוף 1 כף דבש מעל כל ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
אופים את tartlets ארבע עד שש שעות קדימה, ואז לאחסן אותם חשופים בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש בתנור 177° במשך חמש עד עשר דקות.
טפטוף טארטלים עם דבש רק לפני ההגשה.