תפוח ופונץ ' מנטה
תפוח ופונץ ' מנטה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים מוגזים, מיץ לימון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 59 דקות. נסו מנטה תה פונץ, בורבון פאנץ ' עם מנטה, ו אבטיח אגרוף עם סיד טרי ונענע כתוש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מקשטים: ענפי נענע טריים, אופציונלי
בסיר קטן, להביא את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כבה את החום, להוסיף את שקיות התה ולתת תלול במשך 6 דקות.
הסר את שקיות התה וקרר את התה לטמפרטורת החדר, כ 45 דקות.
יוצקים את התה מקורר לתוך קנקן גדול.
מוסיפים את מיץ התפוחים, סירופ פשוט מנטה ומיץ לימון. מקררים עד שמוכנים להגיש.
כדי לשרת, מוסיפים את המים הנוצצים ושופכים את האגרוף לתוך כוסות מלאות קרח.
מקשטים עם ענפי נענע טריים, אם תרצה.
מוסיפים את המים והסוכר לסיר קטן, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר מומס, כ 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום והוסף את עלי המנטה. אפשר לסירופ להתקרר, כ -20 דקות. מסננים לפני השימוש.