מתכון זה מספק 8 מנות. עם 902 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-128 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גאודה בגיל, סוכר מגורען, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל, קרוסטטה תפוחים עם רוטב קרמל מתובל, ו אספרגוס מוקפץ עם גבינת גאודה מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, קמח תירס, וסוכר בקערת המעבד כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הגודה המגורדת דרך צינור ההזנה, ממשיכים לדופק, ואז לזרוק את חתיכות חמאה דרך צינור ההזנה, פועם עד התערובת דומה פירורים בגודל אפונה. לאט להוסיף 2 כפות מים כפי שאתה ממשיך פועם עוד כמה פעמים, ולאחר מכן להוסיף יותר מים במידת הצורך; להפסיק כאשר הבצק רק מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גאודה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
שים את הסוכר לתוך סיר נחושת בינוני או נירוסטה כבד ולהגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים את קרם וסירופ תירס לתוך סיר קטן ולהגדיר על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
כמו הסוכר מתחמם, תראה את זה מתחיל להמיס סביב הקצוות ולאחר מכן להפוך את הזהב בצבע, ב 2 עד 3 דקות. באמצעות כף עץ או מרית סיליקון חסינת חום, לדחוף את הסוכר קלות בצד אחד. תוכלו לראות קרמל נוזלי לאט לצאת מתחת לסוכר הגרגירי. לאט לאט מתחילים להעביר את הסוכר לקרמל הנוזלי. אל תמהר תהליך זה-אם הקרמל מתחיל להיראות מגורען, אתה משלב את הסוכר מהר מדי. אם הקרמל מתחיל לעשן או לקבל כהה מאוד, להסיר את המחבת מהחום עד העישון שוכך, או להנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בינתיים, לצפות בשמנת: אתה רוצה שזה יגיע לרתיחה כאשר הסוכר מגיע לשלב הקרמל הנוזלי, כך להתאים את התזמון בהתאם על ידי העלאת או הורדת החום מתחת לקרם (אם הקרם מגיע לרתיחה מוקדם מדי, פשוט להסיר אותו מהחום).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
5
כאשר הסוכר נמס לחלוטין והוא ענבר כהה בצבע, להסיר מהחום ויוצקים בקרם - זה יהיה בועה באופן משמעותי. כאשר הקרמל התיישב, מערבבים את החומרים יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
6
מוסיפים את החמאה והמלח ומערבבים עד חלקה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)
7
יוצקים את קרמל חם לתוך צנצנת או מיכל אטום ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
8
רוטב הקרמל יכול להיות מאוחסן, מכוסה, במקרר עד 4 שבועות. להביא לטמפרטורת החדר או לחמם בעדינות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים רגילים
9
הפוך את העוגה: קו 13-by-18-by-1-inch תבנית אפייה עם קלף או אניה סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מערבבים את פרוסות התפוח עם הסוכר החום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
הסר דיסק אחד של בצק מהמקרר והנח על משטח קריר משוריין. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 13 אינץ': מתחילים ממרכז הבצק ומתגלגלים החוצה, מסובבים את הבצק 2 עד 3 אינץ ' אחרי כל גליל—זה יעזור ליצור מעגל אמיתי. אחרי כל ארבע עד חמש לחמניות, להפעיל מרית קיזוז גדול מתחת לבצק כדי לשחרר אותו מפני השטח של העבודה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה מרופדת ומקררים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-325 ° F. מסדרים את התפוחים על הבצק, משאירים גבול 2 אינץ ' מסביב: חופפים את פרוסות התפוח כשאתם מסדרים אותם במעגלים קונצנטריים, עובדים מבחוץ פנימה עד שאתם מגיעים למרכז.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
רסס את רוטב הקרמל על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מים רגילים
לשימור,
16
הרם צד אחד של הבצק על התפוחים ולחץ אותו על הפרי, מה שהופך 5 או 6 קפלי קפלים גדולים. לאחר מכן להמשיך סביב crostata, לחיצה על הקפלים כך שהם לדבוק. מקררים את הקרוסטטה עד שהקרום קר ומוצק למגע, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
17
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקצוות של הבצק עם הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
18
מפזרים את fleur de sel על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
19
אופים במשך 45 עד 55 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
בואו crostata להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה, ולאחר מכן, באמצעות מרית אופסט, להעביר מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
21
Crostata ניתן לאחסן, מכוסה, בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.