תפוח-זיגוג בשר חזיר חלציים צלי עם תפוח-בשר חזיר מלית
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קורנית, מלח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם תאנה & תפוח מלית, בשר חזיר עם מילוי תפוח חמוציות, ו ירך חזיר בזיגוג תפוחים.
הוראות
כדי להכין את המילוי, לארגן קוביות לחם בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד קלוי; להפריש. ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף בשר חזיר; לטגן 4 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים בצל ו-5 המרכיבים הבאים( בצל דרך שום); מבשלים מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים תפוח, מלח, ו 1/4 פלפל כפית; לבשל 2 דקות.
מוסיפים קוביות לחם ומיץ תפוחים למילוי תערובת, מערבבים בעדינות. תניח בצד.
כדי להכין צלי, לקצץ שומן חזיר.
שלב אבקת שום ואת הבא 6 מרכיבים (אבקת שום דרך 1/4 כפית פלפל) בקערה קטנה; לשפשף באופן שווה על בשר חזיר.
מניחים חזיר על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; להכניס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
אופים ב 400 במשך 30 דקות.
מערבבים את הג 'לי, ג' ינג ' ר וקליפת לימון בקערה קטנה.
תערובת ג ' לי מברשת על צלי. כף מלית על מחבת broiler סביב חזיר. מכסים בנייר כסף, ואופים ב 400 במשך 15 דקות; לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד מדחום מגיע 155, חזיר צוף מדי פעם עם תערובת ג ' לי. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.