תפוח-זיגוג בשר חזיר חלציים צלי עם תפוח-בשר חזיר מלית
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קורנית, מלח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם תאנה & תפוח מלית, בשר חזיר עם מילוי תפוח חמוציות, ו ירך חזיר בזיגוג תפוחים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין את המילוי, לארגן קוביות לחם בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד קלוי; להפריש. ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
להוסיף בשר חזיר; לטגן 4 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
5
מוסיפים בצל ו-5 המרכיבים הבאים( בצל דרך שום); מבשלים מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד למכרז.
תערובת ג ' לי מברשת על צלי. כף מלית על מחבת broiler סביב חזיר. מכסים בנייר כסף, ואופים ב 400 במשך 15 דקות; לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד מדחום מגיע 155, חזיר צוף מדי פעם עם תערובת ג ' לי. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.