תפוח ירוק בגריל וכריך Gruyere
אם יש לכם פלפל, גבינת gruyere, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. וזה די טוב. נסו גריל Gruyere, כריך צ'דר וטפנד זיתים, סלמון מעושן וכריך גבינה בגריל Gruyere, ו גבינה בגריל Gruyère עם סלט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני.
מורחים 1 צד של כל פרוסת לחם עם 1 כפית חמאה.
מניחים 4 פרוסות לחם, צד חמאה למטה, למחבת.
שכבת פרוסות תפוח, גבינה ודבש באופן שווה על לחם במחבת.
מפזרים מלח ופלפל. למעלה עם לחם שנותר, צד חמאה למעלה, יצירת 4 כריכים.
מבשלים 3 עד 4 דקות או עד הפרוסות התחתונות של לחם הם חום זהוב. בזהירות להעיף כל כריך. מבשלים 2 עד 3 דקות נוספות או עד חום זהוב וגבינה נמס.