תפוח מוקרם
תפוח גראטן נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ריבת משמש, אגוז מוסקט טחון, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. מתכונים דומים: תפוח אדמה-תפוח מוקרם, תפוח-אגס גראטן, ו מוקרם שורש תפוח וסלרי.
הוראות
יש לשטוף לימון, לחתוך את הקצוות ולהשליך, ולאחר מכן לחתוך תשבץ פירות לפרוסות דקות נייר, ולהשליך זרעים.
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה, להביא מים כוס 1 לרתיחה.
מוסיפים לימון ומבשלים 1 דקה.
במחבת, לשלב לימון וסוכר 1/4 כוס. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני-גבוה עד הנוזל מתאדה, 4 עד 5 דקות; הקפד לא לחרוך פירות.
חותכים תפוחים לאורכו לפרוסות 3/4 אינץ'. ב 10 אינץ ' רחב (כ 8 כוס) צלחת קיש עגול או תבשיל רדוד, בנוחות לארגן תפוחים בשכבה אחת. הכנס חתיכות לימון בין פרוסות תפוח. כפית ברנדי על פירות.
מערבבים הנותרים 2 כפות סוכר עם אגוז מוסקט, ומפזרים באופן שווה על פירות.
אופים בתנור 450 עד הקצוות פירות הם tinged עם חום כהה, 25 עד 30 דקות.
מערבבים ריבת משמש כדי לרכך; נקודה שווה על פירות.
להחזיר צלחת לתנור ואופים עד ריבה מבעבעת, על 5 דקות. מנות כפית על צלחות.