תפוח ממולא חזיר ירך צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוח ממולא בשר חזיר צלי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קוביות לחם, בצל, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו בשר חזיר ממולא צלי, בשר חזיר צלוי עם תפוחי ים ממולאים, ו בשר חזיר ממולא בשר חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל, התפוחים והמרווה.
הסר מהחום ומערבבים בעדינות את הלחם, ביצה, חמאה ומלח ופלפל.
מוסיפים את מרק העוף בהדרגה עד שהכל רטוב.
בואו תערובת מלית להתקרר לחלוטין לפני לשים אותו מותן חזיר. כפית את המילוי במורד החזיר, אופקית, בקו.
לגלגל את החזיר על המילוי, בסגנון רול ג ' לי, מסתיים עם התפר למטה בצד שומן למעלה. קל להבקיע את השומן, בדפוס יהלום, עם סכין חדה. קשרו היטב את צלי החזיר בחוט הקצב, קשרו אותו עם יותר מלח ופלפל, והעבירו למחבת צלייה. צולים את החזיר בתנור שחומם מראש במשך כ -90 דקות או עד מדחום שנקרא מיידית רושם 160 מעלות F.
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 15 דקות לפני חיתוך.
מקשטים עם תפוחים ועשבי תיבול טריים.