תפוח מתובל ומרק דלורית
מרק דלעת ותפוח מתובל עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 3 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שאלוט, תפוחים של סבתא סמית, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה אדיר. נסו מרק דלורית תפוחים מתובל, מרק דלורית מתובל, ו מרק דלורית עם זרעים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני גבוה; מבשלים פרוסות תפוח, ערבוב עד הזהב (כ 23 דקות).
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן למחבת; לבשל תפוח קצוץ ושאלות על חום בינוני, ערבוב עד הזהב (כ 23 דקות).
מניחים מרק בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מערבבים תפוחים קצוצים ושאלות, אגוז מוסקט וקינמון; מבשלים עד שהתפוחים רכים (כ 6 דקות).
מצקת את המרק לתוך קערות; העליון עם שאר פרוסות תפוח מבושל. אבק עם אגוז מוסקט מגורד טרי, אם תרצה; לשרת.