תפוח, נקניק, רוטב אגוז
תפוח, נקניק, רוטב אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו אגוז, תפוח ורוטב נקניק, תפוח-אגוז נקניק מלית, ו נקניק, תפוח, ומילוי אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
נקניק חום במחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד. (לא לנקז.)
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מטגנים 5 דקות.
הוסף תפוח, ו סאוט 3 דקות או עד אפל מתחיל לרכך; להעביר קערה גדולה, ולתת מגניב 10 דקות.
להוסיף מרכיבים שנותרו תערובת נקניק, ערבוב עד מעורבב היטב. כפית לתוך מחבת אפייה משומנת היטב 13x9 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד העליון הוא פריך וחום.