תפוח-פטל קראמבל עם ציפוי שיבולת שועל-אגוז
פירורי תפוח-פטל עם ציפוי שיבולת שועל-אגוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות ותאספי תפוחים, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת מייפל-תפוח עם ציפוי קרמבל אגוז, תפוח גאלט עם ציפוי קרמבל, ו גאלט פטל עם ציפוי Struesel אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה 2 ליטר רדוד אפייה או שמונה 6 אונקיה ramekins.
לטאטא את שיבולת השועל, קמח, סוכר חום ומלח בקערה. מערבבים באגוזים. לעבוד בחמאה עם האצבעות שלך עד לחלחל באופן שווה.
הפוך את המילוי: לקלף את התפוחים לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ'. לזרוק עם פטל, סוכר מגורען, קמח, וניל, אגוז מוסקט, קינמון ומלח בקערה גדולה.
להעביר את המילוי למנה מוכנה או ramekins ו נקודה עם 2 כפות חמאה. לסחוט חופנים של תערובת קראמבל לפזר על גבי הפרי.
אופים עד זהב תוסס, 40 עד 45 דקות.
בואו לשבת 10 דקות לפני ההגשה. למעלה עם קצפת או גלידה, אם תרצה.