קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-קינמון

תפוח-קינמון
תפוח וקינמון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 862 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחים, שמן צמחי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון, אפיפיות קינמון עם סירופ קינמון, ו אפל קינמון וואפלים.

הוראות

1
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון,סודה לשתיה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהם פשוט נשברים.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את חלב החמאה, רסק תפוחים, סוכר חום, חמאה מומסת, וניל לטאטא עד בשילוב שווה; להפריש. מגררים את התפוחים על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת הקמח ומערבבים עם מרית גומי עד שהקמח משולב רק ולא נשארים פסים. (הבלילה עשויה להיות כמה גושים.) באמצעות הידיים שלך, בעדינות לסחוט את הלחות עודף מתוך תפוחים מגורד. מקפלים אותם לתוך הבלילה עד רק בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מחממים את וופל בינוני על פי הוראות היצרן. ברגע שהברזל מחומם, מברישים אותו בשמן צמחי, ממלאים אותו בבלילה, סוגרים את המכסה ומבשלים עד שהוופל הוא חום זהוב (כאשר האדים מתחילים להצטמצם מהברזל, אתה יכול לפתוח את החלק העליון ולהציץ עבור doneness).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
7
מעבירים את הוופל למתלה התיל על תבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. חזור עם הבלילה הנותרת, צחצוח הברזל עם שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מגישים עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה