תפוח-קינמון
תפוח וקינמון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 862 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחים, שמן צמחי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון, אפיפיות קינמון עם סירופ קינמון, ו אפל קינמון וואפלים.
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור.
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון,סודה לשתיה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה גדולה לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהם פשוט נשברים.
מוסיפים את חלב החמאה, רסק תפוחים, סוכר חום, חמאה מומסת, וניל לטאטא עד בשילוב שווה; להפריש. מגררים את התפוחים על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ולהניח בצד.
מוסיפים את תערובת החמאה לתערובת הקמח ומערבבים עם מרית גומי עד שהקמח משולב רק ולא נשארים פסים. (הבלילה עשויה להיות כמה גושים.) באמצעות הידיים שלך, בעדינות לסחוט את הלחות עודף מתוך תפוחים מגורד. מקפלים אותם לתוך הבלילה עד רק בשילוב שווה.
מחממים את וופל בינוני על פי הוראות היצרן. ברגע שהברזל מחומם, מברישים אותו בשמן צמחי, ממלאים אותו בבלילה, סוגרים את המכסה ומבשלים עד שהוופל הוא חום זהוב (כאשר האדים מתחילים להצטמצם מהברזל, אתה יכול לפתוח את החלק העליון ולהציץ עבור doneness).
מעבירים את הוופל למתלה התיל על תבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. חזור עם הבלילה הנותרת, צחצוח הברזל עם שמן לפי הצורך.