תפוח-קינמון לחמניות דביקות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: גלילי קינמון דביקים, לחמניות קינמון קרמל דביקות, ו לחמניות קינמון קרמל פקאן דביקות.
הוראות
מניחים תפוחים בקערת מיקרוגל קטנה, ויוצקים מיץ תפוחים על תפוחים. מכסים בחוזקה בניילון נצמד כבד; מקפלים פינה קטנה כדי לאפשר לקיטור להימלט. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד מכרז.
גריז קל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות או מרובע או מחבת. סירופ לחמניה דביק כפית לתוך מחבתות.
הכן בצק רול חם כפי שהורה על גב החבילה; תן לבצק לעמוד 5 דקות.
רול בצק לתוך מלבן 18-x 10 אינץ'.
מורחים עם חמאה מומסת. מערבבים יחד סוכר חום וקינמון; מפזרים על חמאה.
מפזרים תפוחים על תערובת סוכר חום.
מגלגלים את הבצק בחוזקה, החל בקצה ארוך 1; חותכים ל -16 פרוסות באמצעות סכין משונן.
מניחים 1 פרוסה במרכז כל מחבת מוכנה.
מניחים 7 פרוסות סביב מרכז רול בכל מחבת.
מחבתות כיסוי רופף עם לעטוף פלסטיק; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 עד 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
לחשוף לחמניות, ואופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב ועשה. מגניב מחבתות על מתלה חוט 5 דקות. הכן זיגוג מייפל, מברשת על לחמניות. למעלה עם אגוזי פקאן קלויים.