תפוח רוגלך
תפוח רוגלך הוא צמחוני ומספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: חמאת תפוחים רוגלך, תפוח דבש רוגלך, ו חמאת תפוחים קקאו ציפורן רוגלך.
הוראות
דופק תחילה 4 מרכיבים במעבד מזון עד שהבצק משאיר דפנות קערה. מחלקים בצק ל 8 מנות, מעצבים כל מנה לכדור. לעטוף בנפרד בניילון נצמד, וצינה לפחות 1 שעה.
ממיסים 1/4 כוס חמאה או מרגרינה במחבת גדולה; מוסיפים 4 תפוחי סבתא סמית', קלופים וקצוצים דק, ו -1 כוס סוכר. מבשלים תוך ערבוב מתמיד 5 עד 7 דקות או עד שהתערובת סמיכה וזהובה.
מוציאים חלק בצק 1, ומגלגלים לעיגול בגודל 8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מורחים עם 1/4 כוס תערובת תפוחים ומשאירים עיגול של 2 אינץ ' של בצק לא מכוסה במרכז.
מפזרים תערובת עם 2 כפות פקאן.
חותכים עיגול ל -8 טריזים, ומגלגלים טריזים, מתחילים בקצה רחב.
מניחים, מחודדים כלפי מטה, על תבנית עם נייר אפייה משומן קלות, מתעקל לצורת סהר. חזור על התהליך עם שאר חלקי הבצק, תערובת התפוחים והפקאנים.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל כל סהר.
אופים בחום של 375 במשך 15 עד 20 דקות או עד להזהבה.