קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח שקדים הל טארט

תפוח שקדים הל טארט
עוגת תפוחים עם שקדים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 317 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שקדים חתוכים, סוכר טורבינדו, מאפה נפוח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פירסטקאקה של משפחת יארנאל (הל-עוגת שקדים נורווגית), אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, ו הל עוגת שקדים תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שקדים, ½ סוכר כוס, 1 ביצה שלמה, קלבדוס (אם משתמשים), הל ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב המתכת. דופק מספר פעמים עד צורות משחה רכה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
CalvadosCalvados
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף חמאה; תערובת עד בשילוב היטב, על 10 שניות. לגרד את התערובת לתוך קערה קטנה, לכסות ולקרר לפחות 1 שעה או עד 2 ימים.אם אתה משתמש בגיליון אחד גדול של מאפה עלים בסגנון מסחרי 14 אונקיה, לקצץ אותו למלבן 12 אינץ 'על ידי 9 אינץ' ולאחר מכן להעביר אותו גיליון אפייה מצופה קלף כי כבר שפריץ קל עם מים. יהיה בצק עלים נוסף, לשמור אותו (מוערמים ומקופלים, לא wadded לתוך כדור) לשימוש אחר.אם אתה משתמש בסגנון חנות המכולת של בצק עלים (מהסוג שמגיע ב 17½-אונקיה שני חבילה עם כל גיליון מקופל בשלישים) תצטרך לגלגל את הבצק. במקרה זה להשאיר אותם מקופלים בשלישים, אבל מחסנית אותם על גבי אחד את השני, מכוון באותו כיוון. לאחר מכן, על משטח מקומח קלות, לגלגל את בצק עלים כדי ליצור מלבן על רבע אינץ ' עבה. לאחר מכן לקצץ את המאפה לתוך מלבן 12 אינץ 'על ידי 9 אינץ'; להעביר אותו גיליון אפייה מצופה קלף כי כבר שפריץ עם מים. יהיה בצק עלים נוסף, לשמור אותו (מוערמים ומקופלים, לא wadded לתוך כדור) לשימוש אחר.לאחר המלבן יושב על תבנית האפייה, לחתוך שמונה ½ רצועות אינץ 'מהצד הארוך של בצק עלים, להעביר את הרצועות לדלפק ולהיכנס מחדש את המלבן 8 אינץ' על 9 אינץ ' הנותרים במידת הצורך. מברשת מסודרת גבול חצי אינץ רחב של ביצה לשטוף לאורך כל קצה של מלבן בצק עלים; לשמור את שאריות ביצה לשטוף את הטארט התאספו. השתמש בארבעה מהרצועות הנותרות של בצק עלים כדי ליצור גבול מוגבה; זמירה את החלקים כדי להתאים בצורה נקייה בכל פינה. לחץ בעדינות עם האצבעות לדבוק. הגדר את 4 רצועות האחרון של בצק עלים בצד כמו העליון דקורטיבי עבור טארט (אופציונלי). באמצעות מזלג או docker, לתקוע חורים בתחתית של פגז טארט (לא הגבול הרים).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר את פגז טארט למקרר כדי לצנן חשפו, במשך כשעה 1. זה יעזור המאפה לשמור על צורתו לעלות היטב.הגדר את מתלה התנור למרכז המיקום, ולאחר מכן מחממים את התנור ל 400 מעלות F. Core ולפרוס את התפוח לפחות 36 פרוסות דקות. לזרוק אותם עם מיץ לימון הנותרים 2 כפות סוכר עד מצופה היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את קליפת הטארט ואת מילוי השקדים מהמקרר. באמצעות כף לגרוף את מילוי השקדים באופן שווה על החלק התחתון של קליפת הטארט. לאחר מכן להחליק את המילוי עם החלק האחורי של הכף באופן שווה על פני הפנים של קליפת טארט. שמור על זה בתוך הגבול. קו פרוסות תפוח בשלוש שורות של 12 חופפים פרוסות תפוח (או יותר לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מברשת את הגבול בצק עלים חשוף (צמרות וצדדים) עם יותר ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
להניח את רצועות הנותרים של בצק עלים דקורטיבי על פני התפוחים. לחץ בעדינות עם האצבעות לדבוק (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מברשת את כל פני השטח של טארט (בצק עלים ותפוחים) עם שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מפזרים סוכר Turbinado, ולאחר מכן להעביר לתנור המחומם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים עד נפוח משחימים היטב; 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו להתקרר על מדף.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.