תפוחי אדמה אפויים בגריל
תפוחי אדמה אפויים בגריל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 159 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. . נסו תפוחי אדמה 'אפויים' בגריל, תפוחי אדמה צלויים, טעונים פעמיים., ו תפוחי אדמה אפויים קל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך כ 10 דקות, או עד מכרז.
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
מסננים תפוחי אדמה וזורקים עם שמן זית, פלפל שחור, רוזמרין ומלח לפי הטעם.
מניחים את העור בצד תפוחי אדמה למטה על חום עקיף על הגריל נוזלי מילואים. גריל במשך כ -15 דקות.
הסר תפוחי אדמה לצלחת הגשה ומפזרים בתערובת שמן זית שמורה.