תפוחי אדמה אפויים במלח
תפוחי אדמה אפויים מלוחים דורשים בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 183 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך ביצה לבן, מלח כשר, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים מצופה מלח, רגל טלה אפויה במלח עם תפוחי אדמה בשמן זית, ו סלמון בר אפוי במלח עם עגבניות אייולי ותפוחי אדמה.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
לדקור תפוחי אדמה בכמה מקומות עם מזלג. מעיל כל תפוח אדמה עם ביצה לבן, ואז קרום תפוחי אדמה לחלוטין במלח.
אופים תפוחי אדמה במחבת אפייה רדודה עד מכרז כאשר פירסינג בסכין חדה, על 1 שעה.
לפצח כמה שיותר מלח כמו הרצוי מן העור לפני ההגשה.