קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

תפוחי אדמה אפויים עם ברוקולי ושמנת חמוצה

תפוחי אדמה אפויים עם ברוקולי ושמנת חמוצה
תפוחי אדמה אפויים עם ברוקולי ושמנת חמוצה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 285 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם ברוקולי, חמאה, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה בצל, תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה צ'ייב, ו תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה מתובלת.

הוראות

1
לדקור את תפוחי האדמה כמה פעמים עם מזלג. מיקרוגל על גבוה עד מכרז ומזלג מחליק בקלות למרכז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומכסים בצלחת או בנייר כסף כדי להתחמם. בקערה בינונית למיקרוגל, מערבבים את הברוקולי, החמאה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מיקרוגל על גבוה במשך 3 דקות, מערבבים פעם אחת, ואז מיקרוגל עד חם, 3 עד 4 דקות יותר. לפצל את תפוחי האדמה (להיזהר האדים). למעלה עם תערובת ברוקולי שמנת חמוצה ומפזרים 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך