קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה אפיים

תפוחי אדמה אפיים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פירה אפי. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 385 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 80 אוהדים. אם יש לכם מים, אפיית תפוחי אדמה, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפיים של חג המולד של סטף, פירה מיושן-להכין פירה תוצרת בית בבית, זה קל לעשות זאת עם זה, ו מחית השום של בניגן - קל להכין פירה שום.

הוראות

1
יוצקים מים לסיר בן 6 ליטר; מוסיפים תפוחי אדמה ו -2 כפות מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים סיר על מבער קר. הביאו את המים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים תפוחי אדמה ברתיחה עד שתפוחי האדמה רכים במזלג, כ -12 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהם פריכים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים בייקון בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מסננים שומן מהמחבת ושומרים 2 כפות במחבת. מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים שאלוט בטפטפות שמורות עד לשקיפות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
שלב את השאלוט עם גבינת השמנת, השמנת החמוצה, החמאה והשום בקערת ערבוב גדולה. לזרוק את תפוחי האדמה על גבי תערובת גבינת שמנת; היכו עם מערבל יד חשמלי כדי עקביות הרצוי. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור סדוק לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מעבירים תפוחי אדמה לכלי הגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
מפזרים פטרוזיליה ובייקון על תפוחי האדמה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים