תפוחי אדמה בריאים יותר של מרי
תפוחי האדמה הבריאים יותר של מרי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם פלפל קאיין, תפוחי אדמה, קרם ללא שומןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי האדמה של מרי, בלאדי מרי תפוחי אדמה, ו בריא יותר תפוחי אדמה גבינה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול. מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מכרז, ואז לנקז. כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותם.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב תפוחי אדמה, שמנת חמוצה, גבינת קוטג', בצל, מלח, פלפל, ופלפל קאיין.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המשומנת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות.