תפוחי אדמה גבינה מיושנים
תפוחי אדמה גבינה מיושנים הוא צמחוני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 219 קלוריות. מתאים ל-10 ומחירו 49 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, פלפל, גבינה תהליך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים מיושנים, פירה מיושנת-הכינו פירה ביתי בבית, קל לעשות זאת עם זה, ו מקרוני וגבינה מיושנים.
הוראות
מקציפים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום.
מוסיפים גבינה; מבשלים ומערבבים עד להמסה.
מניחים תפוחי אדמה בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
יוצקים רוטב על תפוחי אדמה.
אופים, חשופים, ב 350 ל 1 שעה או עד תפוחי אדמה רכים.