תפוחי אדמה גביני או גרטן
תפוחי אדמה גביני או גרטן עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 319 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם פירורי לחם, מלח, רוטב בסיסי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה גרטן גביני, תפוחי אדמה גרטן גביני, ו תפוחי אדמה גבינה או גרטן.
הוראות
בסיר, להכין מתכון כפול של הרוטב הלבן. מערבבים פנימה גבינה, מלח ופלפל; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים בעדינות את תפוחי האדמה עד לציפוי.
מעבירים ל -2 קו-טי משומן. תבנית אפייה. זורקים פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל תפוחי אדמה. מכסים ואופים בחום של 350 אפים למשך 20 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד ציפוי פירור הוא חום זהוב.