תפוחי אדמה ובצל מסולסלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מסולסלים ובצל. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לך תפוחי אדמה, מרק עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תפוחי אדמה ובצל מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים עם בצל מקורמל וגרוייר, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם פונטינה, בצל ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
במשומן 2-1/2-qt. צלחת אפייה, שכבה תפוחי אדמה ובצל. בסיר, להמיס את החמאה; מערבבים בקמח עד חלקה. בהדרגה להוסיף מרק, מיונז, מלח ופלפל; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות או עד סמיך תוסס.
מפזרים פפריקה. מכסים ואופים ב 325° במשך 2 שעות או עד למכרז.