תפוחי אדמה וכרישה לחם שטוח עם ירקות
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 535 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח תירס, בצק פיצה, ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: לחם שטוח עם נקניק ותפוחי אדמה עם חרדל ירוק, לחם שטוח תפוחי אדמה ובצל, ו בטטה ולחם ברי שטוח.
הוראות
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'.
מפזרים תבנית אפייה עם קמח תירס ומניחים את הבצק למעלה.
מערבבים את הכרישות, תפוחי אדמה, טימין, 3/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ו 1/2 כפות שמן בקערה גדולה. לפזר את תערובת תפוחי האדמה על הבצק ומפזרים את Gruyre.
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 20 דקות.חותכים לתוך טריזים ולהעביר ללוחות בודדים. מחלקים את הירוקים בין הצלחות.
מפזרים 1/4 כפית מלח וטפטוף עם השמן הנותר.טיפ: כדי לנקות כרישה, אשר נוטים להיות גרגירים, לחתוך אותם על פי המתכון שלך, ואז מערבולת בקערה של מים קרים. החול ישקע לקרקעית. הוציאו אותם והעבירו למסננת לנקז.