תפוחי אדמה ז'קט מושלמים
אם יש לך בערך 1 שעה ו -45 דקות כדי לבלות במטבח, תפוחי אדמה ז'קט מושלם יכול להיות עצום ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו שמן, מיץ לימון כף, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 85 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה ממולא ז'קט, מיני ז'קט תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה צמחוניים ז'קט.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
לשפשף קצת שמן ותבלינים על תפוחי האדמה, ואז לאפות על תבנית אפייה במשך 25 דקות. להנמיך את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז 5 ואופים עבור 1 hr-1 hr 15 דקות יותר עד הבשר הוא רך ואת העור פריך וזהוב. עבור אפשרות מהירה יותר, לדקור תפוח אדמה עם מזלג. לעטוף בגיליון נייר מטבח ומיקרוגל על גבוה במשך 8-10 דקות עד רך בפנים. עבור עור פריך, לשפשף עם קצת שמן, ואז פלאש מתחת לגריל חם, פונה לעתים קרובות. כדי לשרת, לחתוך צלב במרכז, לסחוט את הבסיס כדי פופ העליון, ולאחר מכן לבחור את המילוי האהוב עליך.
עבור הסלמון ומילוי גבינה רכה, מערבבים 50 גרם גבינה רכה קלה עם מיץ לימון לסחוט ותבלינים. ערימה לתוך תפוח אדמה ז ' קט ופתית 1 פילה סלמון מעושן חם על גבי.
מפזרים 1 צלפים כפית גדושה וגרידת לימון קטנה.